Onlinekurser

Flow with Horses

Drömmer du om en djupare kontakt med hästen?
√Ąr det n√•got speciellt i h√§stens energi som lockar och fascinerar dig?
√Ąr du intresserad av djurkommunikation och personlig utveckling?

Flow with Horses är en kurs på svenska för dig som vill börja eller fördjupa din autentiska hästkommunikation.

Börja med Trickträning

Den här onlinekursen lär dig pedagogiskt och steg-för-steg hur du börjar träna trick. Från hur du tränar med godis utan att hästen tigger och belönar utan godis, till hur du lär in olika trick och grundövningar (Stå Still, Ryggning, Hovlyft, Inkallning, Förflyttningar från och mot dig, Buga, Bergsget, Yoga, Spansk Skritt, Ligg).

Miljöträning & Rädslehantering

I den här onlinekursen lär du dig mitt välbeprövade steg-för-steg system, för hur du miljötränar både hästen och dig själv på ett sätt som gör att ni kan lösa alla situationer tillsammans.

Positiv Lastträning

En onlinekurs som bygger på samma principer som trickträningen, dvs hur vi med lugna, motiverande och belönande metoder kan träna med hästen på ett positivt sätt utan bestraffningar eller stress.
Kursen går igenom hur du bygger hästens förtroende steg för steg, så att du också kan få en häst som lastar sig själv!

Motivera Hästen med Target

Target är en träningsteknik där hästen söker upp ett specifikt föremål, en Target, med en viss kroppsdel, t.ex. nos eller en hov.
Den här kursen guidar dig hela vägen från hur du börjar lära in Target-tekniken, till att använda den i träningen i allt från roliga lekar till att göra lastträningen mer motiverande.