Vanliga FrÄgor & Svar

Kontakta oss pÄ support@linazachanox.com

E-mail & Ordrar

Det hÀnder att mail försvinner. Kontrollera först om de hamnat i din spam/skrÀp-korg. Om de inte finns nÄgonstans i din mail, kontakta oss pÄ support@linazachanox.com sÄ skickar vi om det du saknar.

VÀnligen kontakta oss alltid pÄ support@linazachanox.com . Den mailadressen Àr integrerad med vÄrt system sÄ att vi enkelt kan se alla detaljer kring din order. Om du har gjort det och inte fÄtt svar, behöver du kontakta din mailleverantör sÄ att de kan lÀgga in vÄr email som godkÀnd och inte sorteras bort innan det nÄr dig.

Ingen fara! Kontakta oss pÄ support@linazachanox.com sÄ skickar vi ut ett nytt till dig.

Ja! Om just ditt land ej Àr med i shoppen, sÄ kontakta oss pÄ support@linazachanox.com med din bestÀllning och adress, sÄ kan vi fakturera din order via PayPal. (Du kan betala med kort eller paypal-konto).

Produkter

Det Àr en lager- och distributionsfrÄga. I nulÀget har vi en tryckt bok pÄ gÄng: Utvecklande BomtrÀning.

Livstidslicens innebÀr att du har tillgÄng till produkten under produktens livstid. HÀr pÄ Horses of Zachanox har du obegrÀnsad tillgÄng till onlinekurserna du köpt via inlogg pÄ vÄr portal. Om vi byter portal framöver flyttas ditt medlemsskap över dit. Om vi inte lÀngre kan erbjuda en portal, kommer du att ges möjlighet att ladda ner kursmaterialet som e-bok.