Att bli medveten om och uppleva vardagsmagi handlar om att ta in nuet, och i det upptÀcka detaljerna. SmÄ insekter som dansar i en solstrÄle. Knoppar pÄ trÀden. Din hÀsts öga. Andetag. Dofter i skogen.

Det Àr Àven att trÀna sig i att se möjligheter och att allt kan speglas i ett positivt sken sÄvÀl som i ett negativt. SamhÀllsmÀssigt Àr vi vÀltrÀnade i det negativa tÀnkandet; att se problem, att tÀnka i vÀrderingar, att styras av rÀdsla, oro och fruktan, att se omgivningen som konkurrens.

Var gÄng du hamnar dÀr, kan du vÀnda myntet och se möjligheterna i situationen. Vartefter du öppnar upp för att fantastiska saker kan hÀnda sÄ kommer du se att de redan hÀnder. Du kommer att bli mer medveten om alla smÄ mirakler som faktiskt kommer till dig hela tiden men som gÄr dig förbi om du har din uppmÀrksamhet nÄgon annanstans.

SmÄ mirakler kommer att leda till större.

Ditt liv Àr magiskt och det kan bli Ànnu mer magiskt! Det Àr dags att lÀmna tÀnket att det tunga, negativa och jobbiga Àr det verkliga och att allt positivt bara Àr tillfÀlligt fluff.

Det Àr mÀnskligt att vara lycklig!

Det Ă€r Ă€ven djuriskt och trĂ€diskt att vara lycklig men de vet liksom redan om det 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *